Πώς θα σας φαινόταν αν μια υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας παρουσιαζόταν και σας έλεγε ότι η μειονότητα στη Θράκη ανήκει στην Τουρκία; Κι όμως αυτή η υποψήφια υπάρχει και το όνομα αυτής: Αϊσέλ Ζεϊμπέκ.


Η Αϊσέλ Ζεϊμπέκ μας απασχόλησε καιρό με τις αρλουμπολογίες της. Ήδη από τα χρόνια φοίτησής της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου φυτευτή μπήκε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, των Ηρακλείδη, Χριστόπουλου, Πεσμαζόγλου και Ρήγου, φίλη του Ιού της Ελευθεροτυπίας και του Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, ετοιμαζόταν χρόνια για την σημερινή της προσπάθεια να μπει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε το απόσπασμα που έστειλε στον Ιό της Ελευθεροτυπίας και θα καταλάβετε: (12/06/2004)
"ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ένα τόσο σοβαρό λάθος εκ μέρους του κ. Παπανδρέου να παρασυρθεί από αντί-μειονοτικούς κύκλους και να επιλέξει τον κ. Καπζά Μουζαφέρ στην 13η θέση του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ. Ο εν λόγω υποψήφιος έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με την έκδοση πομακικού λεξικού και εφημερίδας που δεν εκφράζουν τη μειονότητα και στοχεύουν στη διάσπασή της (...) Η Ν.Δ παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Καραμανλή ότι 'θέλει να αγκαλιάσει τη μειονότητα', δεν βρήκε ούτε καν μια τιμητική θέση στη λίστα της για έναν εκπρόσωπό της (...) Η ψηφοθηρική αντιμετώπιση της τουρκικής μειονότητας από τα δύο κυρίαρχα κόμματα και η αδιαφορία των υπολοίπων, δεν μπορεί παρά να διαψεύσει τις ελπίδες της για πολιτική ισοτιμία και αξιοπρέπεια. Οποιοι θέλουν να την 'κερδίσουν' θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τις απόψεις της και πραγματικά να θέλουν να την εκπροσωπήσουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Δείτε επίσης το Δελτίο Τύπου του Παρατηρητηρίου για την 7χρονη τότε Αϊσέλ (πάτα εδώ)

Αυτή λοιπόν την Τουρκάλα πράκτορα ο κύριος Καραμανλής απαιτεί να ψηφίσουμε. Φαίνεται πως δεν του έφταναν τα αυτογκόλ στη Θράκη καθώς έχει ρίξει πολύ νερό στα αυλάκι του κουμπάρου του. Και να ταν μόνο αυτό. Ο επίσης υποψήφιος της Ν.Δ., επίσης μουσουλμάνος, Μπουδούρ Αχμέτ που αποτελούσε μέχρι πρόσφατα πρόεδρος οικοδόμων, κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση χρημάτων από το ταμείο των οικοδόμων με αποτέλεσμα να διαγραφεί με απόλυτη πλειοψηφία (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ)



Ψήφος στον Καραμανλή = Ψήφος στην Τουρκία