Μια ακόμη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Νέα Δημοκρατία είναι η ανάδειξη των προσωπικών επιλογών του Αντ. Σαμαρά ως συμβούλων.

Με προεξάρχοντα τον Χρύσανθο Λαζαρίδη και δευτεραγωνιστές τον Διονύση Καραχάλιο και Φαήλο Κρανιδιώτη, ο Αντώνης Σαμαράς προώθησε την ανασύσταση του Δικτύου '21. Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν την ιστορία του Δικτύου '21, μιας εταιρείας που βασικό της αντικείμενο ήταν η ανάδειξη κι η δράση μεγάλων προσωπικοτήτων του πατριωτικού χώρου για τα εθνικά θέματα. Μεγάλη δραστηριότητα επέδειξε τη δεκαετία του '90 για το Μακεδονικό αλλά και στη σύλληψη του Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

Η σκληρή αυτή προεδρική φρουρά θα επιδιώξει να ανέλθει όλα τα σκαλιά της ιεραρχίας προκειμένου να στηρίξει τον Πρόεδρο της Ν.Δ. να φτάσει στην καρέκλα της εξουσίας. Δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση αν όλοι οι όψιμοι πατριώτες της Ν.Δ., στην προσπάθεια τους να γίνουν αρεστοί στο νέο πρόεδρο, να βρεθούν ξαφνικά αντιστασιακοί για τη Μακεδονία και την Τουρκία..

περισσότερες πληροφορίες για το Δίκτυο 21