Συνεχίζεται ο κύκλος των τοπικών πολιτικών μετεγγραφών για το κόμμα της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” επικεφαλής του οποίου είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, με τον πρώην γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑΟΣ, Ανέστη Κοκκάκη να ανακοινώνει την προσχώρησή του σε αυτό.

Ο κ. Κοκκάκης με προσωπική επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη και την οποία, λόγω πολιτικής δεοντολογίας δε δημοσιεύει, παραιτήθηκε όχι μόνο από τη θέση του Γραμματέα αλλά ζήτησε να διαγραφεί και από μέλος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

“Το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπίστωσα ότι ο ΛΑ.Ο.Σ ακολουθεί μια διαφορετική πορεία απο αυτή που αρχικά είχε σχεδιάσει με αποκλίσεις από τις αρχές και τον τρόπο λειτουργίας του.
Στο νέο πολιτικό μετερίζι, που αποφάσισα να υπηρετήσω, συνάντησα σύμμαχους ειλικρινείς, ρεαλιστές, ορθολογιστές. Με σαφή γνώση της πραγματικότητας, επίγνωση των αδυναμιών και με σαφή αποτίμηση της δύναμης και των δυνατοτήτων που έχει η σημερινή ζακυνθινή κοινωνία. Αυτό ελπίζω να μας κάνει ως Δημοκρατική Συμμαχία να ξεχωρίζουμε από το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα”, δήλωσε ο ίδιος.

Ο κ. Κοκκάκης, επίσης, απευθύνεται σε όλους τους Ζακυνθινούς που λαχταρούν να νιώσουν ξανά περήφανοι τόσο για τη Ζάκυνθο, όσο και για την Ελλάδα και θέλουν να κάνουν κάτι γι’ αυτό και υπόσχεται να φέρει στην πολιτική ανθρώπους που μέχρι σήμερα την αποφεύγουν, ανθρώπους που την έχουν απορρίψει, πολίτες επαγγελματικά επιτυχημένους, τεχνοκρατικά και επιστημονικά καταρτισμένους, με εμπειρίες από τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις και ο ιδιωτικός τομέας, πολίτες που θα συμβολίσουν την ελπίδα του νέου.

“Σκοπός είναι να κερδίζουμε κάθε μέρα, πότε λιγότερο και πότε περισσότερο, αλλά σταθερά όλο και πιο πολύ, τη μάχη της αξιοπιστίας μέσα σε ένα πολιτικό περιβάλλον που το χαρακτηρίζει μια βαθιά κρίση αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος γενικότερα, αλλά και των πολιτικών ειδικότερα. Μέσα σ’ αυτό το πολιτικό περιβάλλον γεννηθήκαμε ως Ομάδα Πρωτοβουλίας Δήμου Ζακυνθίων της “Δημοκρατικής Συμμαχίας”. Όλοι οι σύμμαχοι θα προσπαθήσουμε μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον, να κερδίζουμε ημέρα με την ημέρα την αξιοπιστία μας. Για την Ελλάδα που θέλουμε. Για τη Ζάκυνθο που ονειρευόμαστε”, καταλήγει ο κ. Κοκκάκης.

πηγή: www.imerazante.gr

Σχόλιο: Πιέζεται πολύ η Ντόρα και μαζεύει και τα απομεινάρια της από τον ΛΑ.Ο.Σ. αφού δεν έπεισε στη Νέα Δημοκρατία