Για γέλια τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Τι κι αν ο Προκόπης Παυλόπουλος έφυγε από την κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας, τι κι αν ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να μας πείσει ότι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας άλλαξε στο θέμα του μεταναστευτικού, οι επιλογές του στην αντίστοιχη γραμματεία του κόμματος του άλλα δείχνουν!

Συγκεκριμένα, μέλος της γραμματείας και δεξί χέρι της κυρίας Πιπιλή αποτελεί ο Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο πρώην γενικός γραμματέας του Παυλόπουλου στο υπουργείο Εσωτερικών. Σκληρός υπερασπιστής του Πάκη και όπως λέγεται αποσπασμένος στο κόμμα του Αντ. Σαμαρά προκειμένου να βοηθήσει ακόμη περισσότερο με τις γνώσεις του το κόμμα! Αυτός ο άνθρωπος καλείται σήμερα να ακολουθήσει πολιτική Σαμαρά και κάποιοι το πιστεύουν στα αλήθεια!


Και να ταν ο μόνος. Στην ίδια γραμματεία παίρνει μέρος η Αθηνά Κοντογιάννη. Παρουσιάζεται ως δικηγόρος προς τα έξω και ως ειδική συνεργάτης στη Βουλή. Αλήθεια γιατί δεν ομολογεί το γεγονός ότι διορίστηκε ως ειδική συνεργάτης του ίδιου του τότε Υπουργού Προκόπη Παυλόπουλου; (η δημοσίευση του διορισμού της το 2005 σε μια ακόμη επιτροπή του υπουργείου *)

Άλλη μια παρουσία που προκαλεί ερωτηματικά είναι της κυρίας Κατερίνας Πατσογιάννη που παρουσιάζεται ως υπάλληλος γραμματείας της μεταναστευτικής πολιτικής του υπουργείου Εσωτερικών ενώ επί Νέας Δημοκρατίας έχει διατελέσει και σύμβουλος του γενικού γραμματέα Νέας Γενιάς! Φανταστείτε τι μπορεί να καταφέρει κανείς σε τόσο διαφορετικούς τομείς, όταν οι σπουδές του έχουν να κάνουν με Λογιστική και ΜΜΕ σε τόσο μικρή ηλικία! Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία βασίζονται στην προσφορά της ως μέλος της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου: "Συμμετοχή και Ένταξη των Μεταναστών στις Τοπικές Κοινωνίες. Ο θεσμός των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών στην Ευρώπη και την Ελλάδα" με ομιλητές τα κεφάλια του πολυπολιτισμού στην Ελλάδα (βλέπε εδώ).

Αν λοιπόν θέλουν στη Συγγρού να τους πάρουμε στα σοβαρά, καλό είναι να απολογηθούν για τις παραπάνω επιλογές τους!

*Η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δείχνει ενδεικτικά και σε ποιους έδινε ελληνική ιθαγένεια ο Πρόκοπης Παυλόπουλος και οι συνεργάτες του. Να τους χαίρονται