H διεφθαρμένη «δικαιοσύνη» ενός ομοίως διεφθαρμένου δημοκρατικού «κράτους» για πολλοστή φορά απεφάσισε να διασύρει ως κοινός χαφιές τρεις νεαρούς Έλληνες οι οποίοι επετέλεσαν το κοινωνικό καθήκον τους στρεφόμενοι εναντίον του τοκογλυφικού συστήματος που, αυτή τη στιγμή, καταδικάζει σε εξόντωση πείνας ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. Και εντελώς χαφιεδίστικα, κατά παραγγελία ενός πραιτωριανού «εισαγγελέως» δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες και τα προσωπικά δεδομένα των τριών νεαρών ως παρεπόμενο εκδικητικό μέτρο ενός «κράτους» που εκβιάζει την μετάλλαξη των Πολιτών του σε πρόβατα! Και ο διεφθαρμένος «τύπος» ενός ομοίως διεφθαρμένου δημοκρατικού «συστήματος», για πολλοστή φορά, αναπαρήγαγε τον διασυρμό Πολιτών δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες τους και τα προσωπικά δεδομένα τριών παιδιών των οποίων το μόνο έγκλημα υπήρξε ότι στάθηκαν όρθιοι εκεί που οι «πολλοί» γονάτισαν! Το «Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι!» πάντα δικαιώνεται!

Όταν στη σημερινή Ελλάδα, μεγαλοδικαστές καταδικασμένοι σε δεκαετή κάθειρξη (!) διότι βίασαν το ίδιο τους το ανήλικο αγόρι συνεχίζουν επί έδρας και … δικάζουν (!) είναι φυσικό να εκδίδονται «δικαστικές αποφάσεις» χυδαίων … θεμιστοΚΩλων οι οποίοι διασύρουν δημοσία νέα παιδιά υπό το πρόσχημα του … δημοσίου συμφέροντος!

Όταν στη σημερινή Ελλάδα, μεγαλοδικαστές συλλαμβάνονται από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μέσα στα γραφεία (-πορνεία) τους να … απολαμβάνουν ομαδικώς (!) στους υπολογιστές τους υλικό παιδικής … πορνογραφίας (!!) είναι φυσικό τρία νέα παιδιά που αντιτίθενται στη τοκογλυφία και, ασφαλώς, στη παιδοφιλία να θεωρούνται δακτυλοδεικτούμενοι «δημόσιοι κίνδυνοι»!


Όταν στη σημερινή Ελλάδα, η λεσβία θυγατέρα ενός Υπουργού … Παιδείας και καθηγήτρια του πλέον ιστορικού Κολεγίου θηλέων της Χώρας, κατηγορείται για τον …βιασμό (!!) μιας ανήλικης μαθήτριάς της και … συνεχίζει να διδάσκει ώσπου …ξανα-κατηγορείται για τον …βιασμό ακόμη μιας άλλης ανήλικης μαθήτριάς της (!!!!) τότε είναι φυσικό τρία νέα παιδιά που οραματίζονται έναν φυσιολογικό Κόσμο χωρίς ψυχανώμαλους βιαστές να καταδιώκονται από μια εκπορνευμένη αστική «δικαιοσύνη»!


Έτσι, κοπτόμενος υπέρ του … «δημοσίου συμφέροντος» ο κάθε Τέντες, η κάθε Ράικου, η κάθε Καράτζιου, προτιμά να διασύρει δημοσίως τα πρόσωπα κάποιων παιδιών που αμύνθηκαν εναντίον τοκογλύφων αλλά όχι και τους «επί έδρας» συναδέλφους - βιαστές των ίδιων των παιδιών τους που προτιμούν να προστατεύσουν στο «απυρόβλητο»! Αυτή είναι η «δικαιοσύνη» μιας ακόμη διεφθαρμένης δημοκρατίας του πλανήτη, της δημοκρατίας της σημερινής Ελλάδας.

Για τους νεαρούς Συνέλληνες Χρήστο, Αριστείδη και Ορφέα αξίζει ένας δημόσιος έπαινος διότι απέδειξαν ότι εξακολουθούν στη γη αυτή των ημιθανών ραγιάδων να ζουν κάποιοι ζωντανοί κι εξεγερμένοι! Το παράδειγμά τους, η μεγαλύτερη παρηγοριά όλων μας που επιμένουμε να μαχόμαστε ΟΡΘΙΟΙ για να ξανασηκώσουμε τα λάβαρα των Αξιών που οι κρατούντες ψυχανώμαλοι, παρέα με τους πραιτωριανούς τους, κλόνισαν. Και η μεγάλη ωφέλεια για τους τρεις νεαρούς Συνέλληνες θα είναι ασφαλώς ένα συμπέρασμα που, εφεξής, θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα ότι, για να πλήξεις τον ένοχο πρέπει προηγουμένως να εξουδετερώσεις αυτούς που τον προστατεύουν και που, συνήθως, λέγονται «πραιτωριανοί», ράτσα ποταπή κι επικίνδυνη, συχνά πιο επικίνδυνη κι απ΄ τον ίδιο τον «Πραίτωρα» που χωρίς τους αργυρώνητους προστάτες του δε θα μπορούσε να υπάρξει.

Αποφεύγω να δημοσιοποιήσω τη φωτογραφία της γνωστής, υπό πλήρη στοιχεία, «εισαγγελέως» η οποία διέπραξε την ΩΜΟΤΗΤΑ του διασυρμού των τριών παιδιών διότι αρνούμαινα αναπαραγάγω μιαν ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ η οποία αντίκειται στα ευγενή ήθη του Ελληνικού λαού ο οποίος και την εμπτύει! Ας γνωρίζουν, όμως, οι άθλιοι παρομοίων εγκλημάτων ότι και γνωστοί είναι και, κυρίως, κρίνονται παρά τις ιταμές προσπάθειές τους να παραμείνουν στο απυρόβλητο της κριτικής με ατιμώρητα τα εγκλήματά τους…



ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’  ΟΡΑ


Aριστοτέλης Ηρακλέους Καλέντζης


Φορητόν : 6977764737