Οι χειρότεροι φόβοι μας έγιναν πραγματικότητα καθώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΥΡΙΖΟΚ έστειλε το μήνυμα σε όσους αγωνίζονται σθεναρά και βγάζουν γλώσσα εναντίον της "σοσιαλιστικής" αλλαγής στη χώρα μας.

Ο Δημήτρης, με "δημοκρατικές" διαδικασίες οδηγείται προφυλακιστέος στον Κορυδαλλό, αφού κανένα μέλος ή στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν τον πήρε υπό την προστασία του. Έτσι το κράτος του ΠΑΣΟΚιστάν με αυτή του την πράξη, περνάει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Όποιος βγάζει γλώσσα, θα του κόβεται ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είτε από κρατικά είτε από προοδευτικά όργανα.


Οι δηλώσεις του Δημήτρη μετά την έκδοση της απόφασης της ανακρίτριας: «Το να λες τα πράγματα με τ' όνομά τους είχε πάντα ένα τίμημα όταν στην εξουσία βρίσκονται άνθρωποι που θέλουν να προωθούν συγκεκριμένα ιδεολογικά μοντέλα. Αυτό το τίμημα φαίνεται ότι πληρώνω τώρα και εγώ. Παρ' όλ' αυτά θα συνεχίσω να λέω τα πράγματα με τ' όνομά τους.

Η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξεκινά με ολοφάνερα σημάδια προς το πού θέλει να κατευθύνει τον τόπο.»


Η απάντησή μας πρέπει να είναι όσο πιο μαζική και δυναμική γίνεται. Ενημέρωση, υπογραφές, αντίδραση, δράσεις παντού, ενάντια στο αντεθνικό νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό. Όχι ενέργειες που δίνουν στο κράτος την ευκαιρία να μας διαβάλει και να μας αποδεκατίζει.

Τώρα να γραφτεί, να ακουστεί, να διαδοθεί παντού όσο πιο μαζικά:

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!

-Γίνετε άμεσα μέλη στην Ομάδα Υποστήριξης του Δημήτρη
- Μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης είναι εξόχως σημαντικά τις ώρες αυτές για τον διωκόμενο αγωνιστή Δημοσιογράφο και Έλληνα
- Στήριξτε το νέο τεύχος του Patria, του οποίου εκδότης είναι ο Δημήτρης Παπαγεωργίου και τις εφημερίδες Ελεύθερος Κόσμος και Ελεύθερη Ώρα!
- Αναπληρώστε το κενό του Δημήτρη, δρώντας δημιουργικά για την σωτηρία της πατρίδος!!